+31 06 27212786

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Huis van Vrede

Ter gelegenheid van de Internationale dag van het Samen Leven in Vrede is er op woensdag 19 mei een webinar rondom inclusief onderwijs, georganiseerd door SIETAR en AISA ONG.

Er zal een panel-discussie zijn met daarop volgend break-out rooms voor verdiepende gesprekken.

Panel-leden zijn:

dr Helen Spencer-Oatey, Professor Emeritus aan de University of Warwick: Helen Spencer-Oatey is Emeritus Professor voor Intercultural Communication/Applied Linguistics aan de University of Warwick (UK) en directeur van GlobalPeople Consulting Ltd. Voor haar onderzoek op het gebied van interculturele interactie heeft ze de effecten van mindfulness op communicatie, inclusie en gevoel van verbondenheid geanalyseerd.

Ann-Seline Fankhauser, Co Project Manager by VSS – UNES – USU: Ann-Seline is een sociaal wetenschapper die zich focust op migratie en integratie. Als co-project manager van Perspectives – Studies in Swiss Student Union verhelpt ze de toegang tot universiteiten voor vluchtelingen. Zij focust op het belang van interculturele communicatie en competenties door mentor-projecten op universiteiten.

Ji-yu Bak, Young SIETAR Research Coordinator: Ji-yu Bak begon haar carrière als intercultureel trainer met haar eigen “Smell the Seoul”. Zij is een onderzoek coordinator voor Young SIETAR. Ji-yu ontwikkelt momenteel mindfulness & intercultural competence programma’s. Hieruit komen boeken en spellen voort die jong-volwassenen helpt in het hoger onderwijs.

Alaeddine Touhami mede-oprichter van de basisschool School van Vrede en co-president van AISA NGO International.

Vera Leal als Senior Program Officer voor Ethics Education for Children voor Arigatou International coördineert zij programma’s die intercultureel en interreligieus leren bevordert voor inclusieve samenlevingen. Ook coördineert zij het Child and Youth safeguarding programma voor kinderen.